81325x bekeken sinds 24 september 2008
LXY

Sponsor

LXY
Naam LXY
Website www.lxy.nl
E-mailadres
Adres Displayweg 3
Postcode 3821 BT
Plaats Amersfoort
Telefoonnummer (033) 450 48 00

Servicebureau Lxy: Succesvolle combinatie van materiedeskundigheid én procesmatige expertise

Als pensioenfonds, verzekeraar of uitvoerder doet u waar u het beste in bent. Uw kracht zit in uw uitstekende diensten en producten, de serviceverlening aan uw klanten en uw innoverend vermogen. Als u aan uw backoffice-activiteiten dezelfde kwaliteitseisen stelt als aan uw corebusiness, dan is outsourcing via Servicebureau Lxy de oplossing.

Servicebureau Lxy is specialist in het organiseren en uitvoeren van backoffice-activiteiten voor financiële dienstverleners. Lxy kan de totale backoffice uitvoeren, maar ook een vastomlijnd deel ervan. Daarbij kan het gaan om de verzorging van één aspect, zoals het informatie-, berekenings-, of administratietraject van een proces of procesonderdeel, of de volledige administratieve afhandeling van één of meer accounts, fondsen of portefeuilles.

Volledige zekerheid
Samenwerking met Servicebureau Lxy biedt u zekerheid. U krijgt harde garanties over de kwaliteit van de activiteiten, de doorlooptijden in het proces, de continuïteit én de kosten. Dat zijn geen loze beloften, maar concrete afspraken waar u Lxy op afrekent. Bij elke overeenkomst geven wij een Service Level Agreement af, waarin die zekerheden zijn vastgelegd. Het niet realiseren van de afgesproken Service Levels, leidt automatisch tot compensatie van kosten.

Succesvolle combinatie
De kracht van Lxy zit in de succesvolle combinatie van materiedeskundigheid én procesmatige expertise. Lxy is deskundig als het gaat om uw vakgebied, verzekeringstechnische en pensioenzaken. Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van proces organisatie om administratieve processen op een snelle, efficiënte en correcte wijze te organiseren en uit te voeren.

Servicebureau Lxy biedt u garanties als het gaat om kwaliteit, tijdigheid en continuïteit. De kosten van uw backoffice-activiteiten zijn daarbij volstrekt inzichtelijk en calculeerbaar. Lxy neemt hierbij een resultaatverplichting en verantwoordelijkheid.

En dat is zekerheid!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de voordelen van Servicebureau Lxy.

Servicebureau Lxy is onderdeel van de Lxy Groep B.V.

Andere sponsors

Er zijn geen nog (andere) sponsors beschikbaar.