SVL 3 – Roda 4

Toegevoegd op 22 november 2010 om 00:00 door Ewout
Whatsapp Facebook Twitter


Mijn hemel, wat hebben wij een probleem met een fitte selectie op de been brengen. Half Roda afgebeld, maar zonder resultaat. Zodoende met 8 fitte boys en de semi geblesseerde Ert, Job en Bew. En Poire kwam voor de 2de helft. Dus weer een fantasie opstelling met als kers op de taart keepErt. Gelukkig was onze dribbelkoning weer terug uit de States, we verwachtten dus weer solo’s en goaltjes van hem. Bij aankomst op Rodanello viel vooral de grote grijns van Dijkkie op. Blijkbaar heeft 1 van z’n dates van afgelopen week een happy ending gehad. Nadat ook onze Calimero werd opgehaald konden we de toeristische route naar Langbroek inzetten.
Op een prachtig kunstgrasveld werd er afgetrapt en we begonnen gelukkig vrij sterk. Maar na 10 minuten sloop er wat angst in de ploeg waar SVL gretig van profiteerde. SVL kreeg kans op kans, maar keepErt redde steeds bekwaam met z’n postuur, zoals zijn grote voorbeeld Jeroen Verhoeven dit ook zo goed kan. Derhalve stond het wonder boven wonder nog 0-0 met de rust.
Sexy Lexy vervoegde zich bij Poolse Papa Marek, Poire kwam er in de spits bij. Na 30 seconden stichtte Poire al het eerste gevoire, maar helaas stond de keeper van SVL in de weg. Vervolgens zetten we onze dribbelkoning 3x alleent voor de goal, maar hij had ons nog niet verteld dat zijn nieuwe hobby naast schieten is. Tsja, dan weet u wel waar het balletje gaat binnenvallen. SVL is de 2de helft 2x over de middellijn geweest en scoort dan uit een corner. Ook geheim wapen Bew kon een verliespartij niet meer afwenden. De koelbox ritste gauw haar truitje weer dicht…
De volgende momenten wilden we u niet onthouden:
• KeepErt: “Ik hield ‘m met m’n reet, met m’n reet!”
• Mooi spandoek bij SVL: ‘We are blue, we are white, we are f**king dynamite!’, aldus Jan Gaasbeek.
• Wij bij het zien van de barmeisjes bij SVL onze troefkaart Dijkkie inzetten.
• Wij bij het zien van de nieuwe voetbalplaatjes van de Roda meisjes ook meteen aan Dijkkie moesten denken.
• Dijkkie vandaag graag naar het casino had gewild voor nog wat geluksmomentjes.
• Kokkie er midden 2de helft achterkwam dat ie niet links maar rechtsachter stond.
• Volgende week geen competitie maar een inhaalpot in de beker. Eemdijk uit. Belangrijkste vraag voor die wedstrijd: hoeveel goals gaat onze dribbelkoning maken?
Kusje!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs