Roda 4 – Scherpenzeel 3

Toegevoegd op 15 november 2010 om 00:00 door Ewout
Whatsapp Facebook Twitter


Roda 4 – Scherpenzeel 3
Over vorige week willen we het liever niet meer hebben, althans; het afscheidsfeestje van Richie was fabuleus. Door te twijfelen om een baaldag op te nemen en toch volle bak te gaan bij Richie werd er bij Dovo zeer matig opgetreden: 2-1 verlies. Zeg voorlopig maar even dag tegen het kampioenschap, groeten aan Renswoude. Zonde, maar goed over naar vandaag. Scherpenzeel kwam op bezoek, dit is een tegenstander die wij doorgaans oprollen. Qua bezetting was het echter heel summier, na de afgelasting van 6 en 7 was er even hoop op een keepert en een spitsie, maar helaas. Hierdoor moest Ert op het hok en met veel pijn en moeite konden we Marcel nog regelen van zaterdag 7, dank daarvoor.
AfroTony belden we succesvol uit z’n middagslaapje voor een wedstrijdje fluiten en zo hadden we alles weer onder controle. Nu de wedstrijd nog.
De warming up en veldje 8 zagen eruit als het gezicht van Barbie zonder make up en na het verlies van vorige week was het vertrouwen ook wat afgenomen, maar wonder boven wonder begonnen we subliem. Na 5 minuten vond ons Moldavische Blok over rechts Sexy Lexy en hij zag De Dino in de 16: 1-0. En 6 minuten later stond het al 2-0. Nu ging Kokkie goed door over rechts en met een beetje goochelen werd Sexy Lexy door de lucht gevonden en met een keurig knikje verdween de bal achter de lijn. De gemoedelijke pot werd vervolgens even ruw onderbroken door een corrigerende sliding van Bew, maar aangezien AfroTony geen gele kaart op zak had bleef het bij een standje (met een glimlach uiteraard, want u kent Toon ook toch?). Na het missen van nog enkele 100%-tjes mocht Dijkkie uit een niet te missen passje van Kokkie de 3-0 aantekenen.
Vrolijke gezichten en een smakelijk T’tje maakten de pauze zeer ontspannen, maar AfroTony zag de koelbox knipogen en floot snel voor het 2de bedrijf. Na 10 minuten stopten we de puntjes definitief bij de sapjes in de koelbox. Uit een goede corner van onze Calimero kon kopsterke Corja schitterend binnenknikken. Zoals wel vaker dit seizoen lieten we de teugels wat vieren, het had weer eens dubbele cijfertjes moeten worden maar iedereen ging voor eigen succes met als hoogtepunt de actie van Kokkie.
Dartelend als een hinde kwam hij op over links, 3 afspeelmogelijkheden op de hoogte van de middellijn, maar Kokkie zag de keeper te ver voor zijn goal staan. En de bal verdween in de bosjes van veld 8…Ert dacht inmiddels aan een ‘clean sheet’, maar dat genot konden we hem gelukkig nog ontnemen door ons wekelijkse tegengoaltje toe te staan. AfroTony werd hierna vanaf de kant ingeseind door een krolse koelbox en met een tevreden gevoel werd de eerste van de middag geopend.

Wat onze supporters vandaag opmerkten:
• Marieke Vree: “Wat heeft die Erwin een dikke benen zeg!”
• Antwoord van Carlo: “Heb je de rest van z’n lichaam al gezien?”
• Rob uit het 9de kwam om 16.00 uur het afgekeurde veld insepcteren.
• Joop ‘the silent supporter’ Vaarkamp werd weer ontwaard aan de zijlijn. Wij vinden het briljant.
• Wij trots zijn op onze Stylo en we feliciteren hem dan ook hartelijk met z’n rode baret!
• Wij de reden van Beux’ absentie. Er staat nog een Roda boete open…
• Wij benieuwd zijn naar het aantal dates van Dijkkie deze week. En dan vooral hoeveel keer de zenuwen gaan toeslaan…
• Wij tijdelijk koploper zijn.
• Volgende week om 13.00 uur SVL uit, hopelijk brengen we de punten weer naar Rodanello.

Kusje!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs