magento

GVVV 5 - Roda 4

Toegevoegd op 11 april 2011 om 00:00 door Snoekie
Whatsapp Facebook Twitter


GVVV, is dat niet die club en dat team dat ons tot op het bod irriteerde? En derhalve voor vandaag extra motiveerde? Thuis hadden we in een gevecht wat weinig met voetbal te maken had in de laatste minuut gewonnen door een schitterende vrije trap van de Dino. Vorige week kwamen we ze tegen in de beker, ditmaal met een compleet ander team waardoor we verloren met 4-1. We waren dus zeer benieuwd welk team we dit keer zouden treffen.

Tot onze verbazing mochten we vandaag op het mooie hoofdveld optreden, een gegeven wat ons uiteraard nog meer motivatie bracht, en dat was te zien. We speelden de beste eerste helft van het seizoen met mooie steekballen, goede combinaties en een solide verdediging. Al vroeg werd de 0-1 gemaakt: Dino gaf een dieptebal waar het spitsje in geloofde en simpel werd de bal langs de keepert gewerkt. Collegaspits Corja maakte met het hoofd de 0-2 uit een afgemeten voorzet van de Calimero, die zich steeds meer profileert aan de rechterflank. Het spitsje maakte vervolgens 0-3 in de korte hoek en zo stonden we ruim voor bij rust. Het enige kleine smetje op de eerste helft was het aantal goals in relatie tot het aantal kansen.
Jobbie en Beux gingen van het zonnetje genieten, 'Waar is mijn auto nou?' en Sexy Lexy kwamen er voor in de plaats. Uitstekend wisselbeleid van Ert, want Sexy Lexy maakte uit de rebound de 0-4. Hierna geloofden we het verder wel en werden de teugeltjes wat gevierd. GVVV kreeg een pingel uit het niets, maar deze spatte uiteen op de lat boven de teruggekeerde Jappie(mand). Jammer genoeg kregen we toch een goaltje tegen, een zondagsschot vloog schitterend binnen. In de slotfase viel aan beide kanten nog 1 goal, beide gescoord door GVVV. We hadden zeker double digits kunnen, en eigenlijk moeten, halen maar met deze overwinning zijn we ook tevreden.

Nog even dit:
* Snoekie het eigen goaltje van GVVV tevergeefs opeiste, we kennen je langer dan vandaag.
* Dijkkie zich momenteel aan het verstoppen is.
* Roda 6 van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! Mooi eigen liedje ook!
* Wij volgend jaar weer kampioen!
* Het viel in de kleedkamer op dat iedereen langzaam aan op Osse begint te lijken.
* Wat ook opvalt: zonder onze dribbelkoning winnen we zo makkelijk.
* Volgende week thuis tegen CJVV. Zullen we nu eindelijk weer eens de dubbele score halen?

Kusje!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento