magento

VVZ 49 4 – Roda 4

Toegevoegd op 28 maart 2011 om 00:00 door Snoekie
Whatsapp Facebook Twitter


Na een weekje rust mochten we vandaag optreden in Soest tegen VVZ. Thuis hadden we een gelijkspelletje behaald, dus het zou wel weer een leuk potje worden. Jappie en Woutje zaten weer eens in de lappenmand, we zitten er aan te denken om het de Jappiemand te gaan noemen. Omdat take 1 4 the team heel groot aan het worden is, dacht ChilavErt: geef mij die handschoenen maar. Aangekomen in Soest bleek dat we de spelerspassen waren vergeten, dus gingen Dijkkie en Ollie weer terug. Derhalve nam onze Griekse God van Genot zijn rol achterin over, Dijkkie stond al wissel.

Zoals verwacht kregen beide partijen ruimte om te voetballen, alleen creeerden wij de kansen maar we scoorden hier niet uit. Bij de eerste de beste diepe bal van VVZ lag ie er meteen in, ChilavErt kon hier niets aan doen.
Het gevoel in de rust was ondanks de achterstand dat we dit VVZ varkentje wel zouden wassen de tweede helft. KrasnaPolsky en Danito hielden de eer aan zichzelf, want take one...

Na rust gingen we over op het 'met ogen dicht op goal rammen'. Dit had uiteindelijk succes na een vrije trap van Leent die Boblijn Beux binnenfrommelde. Het poppetje van het team scoorde pas zijn eerste goal van dit seizoen en we gunnen het hem, want hij stoomde weer lachend van linksback naar rechtsbuiten om daar een ingooi te nemen...

Alles leek klaar te zijn voor een nette overwinning van de partyboys, maar we kregen de deksel op de neus. Uit een onschuldige bal naar voren werd er een schwalbe uitgevoerd in onze 16, helaas trapte de scheids erin en werd de bal binnengeschoten. Het werd zelfs nog 3-1 ook. De slechtste man van het veld schoot uit de draai op goal en zag de bal in de krats verdwijnen. Zwaar onterecht, maar dat gebeurt soms.

Hierna was de scheids het opeens kwijt en werd de vriendelijke pot ontsierd door een aantal kaartjes voor praten. Uiteindelijk nam Ert zijn rol als ChilavErt iets te serieus en moest met rouge vertrekken. Aan de stand gebeurde niets meer.

Tot slot:
* Ollie erg tevreden was over het niet scanderen van het woord: “Pizza!”
* Roze rietje Ron had weer eens wat te vieren, dit keer met zaterdag 2.
* Biertje: 1,50
patatje oorlog: 2,-
avondje casino met collega's: priceless
* KrasnaPolsky al bezig is met kaarten voor EK 2012
* Opmerking van de dag: 'Je had vandaag op rood moeten inzetten, Ert!'
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento