CJVV 6 – Roda 4

Toegevoegd op 1 november 2010 om 00:00 door Ewout
Whatsapp Facebook Twitter


Daar is ie dan eindelijk weer! Leo a.k.a Sugar Daddy! Onze smeekbedes hebben gewerkt en hij nam onze Poolse Papa Marek mee, voor ons doen een best gevulde zijlijn bij een uitwedstrijd. Vandaag net over het viaduct optreden tegen onze geelzwarte buren van CJVV. Doordeweeks werden er al wissels uitgedeeld wegens wanbetalingen a la DSB.
Cornè zei ja en zo hadden we 14 fitte boys. Nou ja, 13,5 want Dijkkie was zo onder de indruk van de prestaties van vorige week van De Griek en kopieerde ‘m door lijkbleek de kantine in te waggelen na een avondje Oktoberfest. Omdat Stylo weer op zoek is gegaan naar een rode baret, moest Ert bij aankomst even terugrijden voor de spelerspassen. Bij het betreden van de mooie grasmat (waarom daar wel!?) werd pijnlijk duidelijk dat doorzakken en warmlopen geen goed huwelijk is. Maar dat we mooie jongens zijn, dat kan niemand ontkennen.
Begonnen we dan wel goed vandaag? Nou nee. Het had na 15 minuten 4-0 voor de grevoboys moeten staan en dat bracht hele nare herinneringen bij ons naar boven. Gelukkig had CJVV clementie met ons falende optreden en scoorde maar 1x. Het enige wat wij hier tegenover stelden, waren schoten van hopeloze afstand, ons gevaarlijkste moment kwam notabene van ons Moldavische Blok. Opgestoomd vanuit centraal achterin kreeg hij een mooie steekpass van de Dino, maar de keeper kon een tegengoal voorkomen. Beseffend dat er een 100%-tje was gemist stortte Bew theatraal ter aarde, uiteraard met het juiste gevoel van dramatiek voor het aanwezige publiek…Ook Ro kreeg nog een goede kopkans na een voorzet van onze nieuwe rechtsback Sexy Lexy, maar wederom hield de keeper zijn goal schoon. Toch maakten we voor rust gelijk: Bew kreeg een herkansing en schoot zeer bekeken in de verre hoek binnen: 1-1.
Snel rusten maar. Na 15 minuten blinde paniek in de kleedkamer en enkele omzettingen begonnen we nu wel goed en de 1-2 lag dan ook al snel in het netje. Corja knikte prima binnen uit een corner van Ro. CJVV was hierna rijp voor de slacht, maar door diverse pijntjes onzerzijds bleef het nog even spannend. Poire was uiteindelijk degene die de 3 punter in de koelbox schoot; vanaf rechts verwachtte iedereen een voorzet maar Poire verraste de keeper door de bal met een noodvaart in de korte hoek te knallen: 1-3! De score had weer eens veel hoger kunnen uitvallen, maar de scherpte ontbrak en de koelbox speelde wulps met haar rokje…
Vanaf de parkeerplaats van het Meander Medisch Centrum mompelen wij nog:
• Kokkie: Het beest van glas…
• Beux voor de wedstrijd tegen Ert: “Spekbuik! Met je dikke koeienkont!”
• Wij achterhaald hebben waar De Griek ‘Yamas!’ aan het roepen was vorige week. Zet u schrap: de ouwelullen disco in Zandfoort aan de Eem…
• Wij scheids Evert hebben gemist vandaag. Wat was deze leidsman slecht zeg..
• Volgende week eindelijk weer naar de Mac! O ja, en uit spelen bij Dovo…

Kusje!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs