magento

Roda 4 – Renswoude 3: Re-vanche!

Toegevoegd op 14 maart 2011 om 00:00 door Snoekie
Whatsapp Facebook Twitter


Calimero werd in een roes wakker op zaterdagochtend. "Heb ik echt in mijn eentje Candia geslacht?"
Verward klom hij uit zijn ei en pakte z'n telefoon om Leent te bellen. " Dribbel, heb ik echt 2x gescoord?" Leent zuchtte eens flink en drukte snel weg (rouge en nul goals). Met opgeheven hoofd en eierschaal werd de fiets gepakt, wie ging onze kleine vriend vandaag van de mat spelen?
Dit bleek koploper Renswoude te zijn. Zei ik daar Renswoude!? Is dat niet dat team waar we ongelooflijk waren ingefloten door El Presidente? Aha dit klinkt als Operation Repo: Payback Time! Aangezien dit het lievelingsprogramma is van ons Moldavische Blok, wisten we in ieder geval zeker dat er minimaal 1 persoon op oorlogspad was. Met het mes tussen de tanden werd de kleedkamer opgezocht, waar we 4 wissels aantroffen. Wat een luxe! En Ert regelde ook nog eens dat we een keer op gras gingen spelen, als dit geen winstpartij zou worden...
Met een verrassende opstelling trapten we af, op zoek naar ultieme revanche en een mooi cadeau voor onze jarige Ert. We waren de eerste helft veel beter en kansen kregen we ook. Ro miste een 100%-tje, Dino loste een schampschot en Sexy Lexy kwam in 2x niet langs de sluitpost van Renswou.
Toch kwamen we op de verdiende 1-0. Mid mid Leent zag Ro vrijlopen op randje 16, trekker overhalen en BAM! Vlak voor rust werd de 2-0 na uitvoerig beraad tussen 2 heren op leeftijd (grens Renswoude en scheids Willem) afgekeurd, maar we gingen met een positieve vibe de rust in. Ro liep trots de kantine in om de koud gezette Hertogjes te confisqueren, maar terug op veld 7 bleek het spelbeeld te zijn veranderd. Binnen 20 minuten stonden we 1-3 achter, de goals werden schandalig makkelijk weggegeven. Gelukkig legden we ons niet neer bij deze situatie en een nieuw offensief werd gestart. Dit leverde ons een pingel op, die Leent keurig binnenschoot. Roda rook bloed en stormde volle bak richting Renswoude goal voor de gelijkmaker. De beloning kon niet uitblijven, het was uiteindelijk Woutje die via een verdediger de bal tegen de touwen knalde. En nog was het niet klaar. Eerst miste de Dino nog een enorme kopkans, maar in de laatste minuut kwam de 4-3 toch nog. Poire ging goed door over links en schoot met een lastige stuit op goal die de keeper dan ook moest loslaten. Supersub Corja was er als de kippen bij en zorgde voor een moment van extase, revanche! Wie belt El Presidente?

* Ons Moldavische Blok had een cynisch lachje over voor een blessure bij Renswoude;
* Hij hierna 2x werd bedreigd door een snor van 1.50 meter.
* Beux is voortaan Boblijn Beux.
* Ert zich zeer nuttig maakte op zijn eigen verjaardag. Wissel, invallen en opzichtig falen, vlaggen en tijdens het vlaggen ter aarde storten met buikkramp in de foetus houding.
* "Take one for the team" is opeens een hot item binnen ons team: spelers die zichzelf wisselen, vrijwillig willen keepen en glimlachend in de sloot springen voor een overgeschoten bal.
* Volgende week een weekje vrij, maar u kunt ons altijd bellen voor een helftje.

Kus!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento